Tarieven PCR-testen met Non-COVID document
☝Op dit moment hoge kortingen, Boek Vandaag je test!☝
Breda Teststraat beginnen

Wat is belangrijk bij het inrichten van een nieuwe testlocatie in Breda?

De laatste twee jaar zijn er ontzettend veel testlocaties geopend in Breda zodat er op het Coronavirus getest kon worden. In een razend tempo zijn er tientallen teststraten in Breda uit de grond gestampt wat erin resulteert dat je nooit ver hoeft te reizen om een testlocatie vanuit huis te bereiken. Voor het klaarstomen van deze teststraat is de inrichting ook ontzettend belangrijk. Wat dacht je van de vloer, meubels en alle computers? Daarnaast mag je de medewerkers natuurlijk ook niet vergeten! 

Locatie is key

Voor het openen van een nieuwe testlocatie is de locatie misschien wel het belangrijkst. De locatie moet goed bereikbaar zijn, moet groot genoeg zijn om ieder uur een bepaald aantal testers te verwelkomen en moet geschikt zijn voor minder valide mensen. Zo’n testlocatie kan dus niet zomaar ergens geopend worden. Er moet goed over nagedacht worden wat de ideale plek is voor de teststraat, zodat veel mensen hier gebruik van kunnen maken. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met andere teststraten in de omgeving. In Amsterdam bijvoorbeeld zijn al tientallen teststraten te tellen, het is dan niet handig wanneer een nieuwe testlocatie op 50 meter van een andere testlocatie geopend wordt. 

De inrichting van de testlocatie 

Naast de locatie is ook de inrichting van de teststraat ontzettend belangrijk. De teststraat moet volledig ingericht worden met meubels en er moeten computers en software geïnstalleerd worden. Voor de wat kleinere locaties zal de inrichting gemakkelijk gaan, maar voor de grote locaties zal dit wat meer tijd kosten. Naast de inrichting mag ook de bemanning van de testlocatie niet vergeten worden, na de locatie en inrichting zijn hen misschien wel het belangrijkst. 

Het fundament van de testlocatie 

We doen een stapje terug. Voordat de locatie ingericht kan worden en het personeel op zijn plek staat, moet het gebouw volledig voorzien zijn van strakke muren en een nette vloer: de basis voor de testlocatie. Is een betonvloer de beste optie, of toch een gietvloer of misschien hard cement? Een testlocatie moet veel mensen aankunnen en het blijft een omgeving van zorg. Ook het budget speelt een belangrijke rol. De GGD zal haar testlocaties voor de beste prijskwaliteitverhouding inrichten. Zo zullen ze goed onderzoek doen naar het beton en de gietvloer prijzen. Google je voor de aanschaf op vloeren Amsterdam, omdat je daar veel bedrijven hebt gespecialiseerd in vloeren? Of besluit je om voor de makkelijkste optie te gaan, regio Breda. 

Tijd om te testen!

Nadat de testlocaties zijn ingericht en zodra ze klaar zijn voor gebruik, kan er snel gestart worden met PCR-testen in Breda. De inrichting van de locaties kost even tijd, maar daarna kan je op volle mankracht de testlocatie bezetten. De afspraken via de GGD kunnen gemaakt worden en meestal kan je dezelfde dag of de volgende dag nog terecht voor een Coronatest. Wil je weten waar je jezelf in Breda kan laten testen? Op internet is genoeg informatie te vinden over de teststraten en heb je snel het adres bij de hand! 

Prijzen Sneltest en PCR-test met Non-COVID document
☝Nu korting, Koop Vandaag!☝
Scroll naar top