Tarieven PCR-testen met Non-COVID document
☝Op dit moment hoge kortingen, Boek Vandaag je test!☝
Coronatest voor kinderen Breda

Coronatest Breda voor kinderen, is het nodig?

De meeste mensen denken misschien dat kinderen een lager risico op Covid-19 hebben. Houd er echter rekening mee dat kinderen door dit virus kunnen worden besmet. Daarnaast kunnen de kinderen het virus ook verspreiden. Dus als je wilt controleren of je kinderen het Covid-19-virus hebben of niet, moet je ze testen. Je kunt je kinderen testen in Breda met behulp van een zelftest kit. Als je nauwkeurigere resultaten wilt hebben, kun je deze laten testen door een professional in het gezondheidscentrum. Dus waar wacht je op? Je dient je handtas dames te pakken en je kinderen naar de nabijgelegen kliniek te brengen.

Kinderen met Covid-19-symptomen

Wanneer je kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar corona symptomen hebben, moeten zij thuisblijven. Je kinderen mogen alleen verkoudheidsklachten hebben zoals niezen, loopneus en keelpijn. In deze situatie hoef je ze alleen thuis te verzorgen. Maar wat als je kinderen last hebben van koorts van meer dan 38 graden Celsius en kortademigheid? Als ze erger worden, moet je de weekendtas pakken en ze naar de kliniek brengen. Eerst moet je contact opnemen met je arts voordat je een beslissing neemt. Als je kinderen 8 weken nadat ze positief zijn getest dezelfde symptomen hebben, hoeven ze de test niet meer te doen.

Het type test kiezen

Het selecteren van het beste type test is niet zo eenvoudig als het kiezen van schooltas dames. De keuze voor het type test hangt af van de conditie van je kinderen en het contact met andere mensen. Wanneer je kinderen contact opnemen met positief geteste personen, moeten je kinderen 10 dagen in quarantaine. Dan moeten ze de GGD-toets doen. Komen je kinderen terug uit een risicogebied, dan moeten ze 10 dagen in zelf quarantaine. Dan moeten ze de test op dag 5 doen. Als het resultaat negatief is, kunnen ze de quarantaine beëindigen. Als je kinderen echter slechts milde klachten hebben, kun je thuis een zelftest doen.

Zijn corona testen voor volwassenen en kinderen anders?

Volwassenen kunnen de corona test onaangenaam vinden. Kinderen kunnen ook een hekel hebben aan de zwabber methode. Je hoeft je echter geen zorgen te maken, aangezien de manier van testen anders is. De GGD Noord Brabant hanteert mid-turbination sampling bij kinderen. Deze methode is comfortabeler voor kinderen. Dit komt doordat de GGD het diepe deel van de neus niet uitstrijkt. Ze nemen maar één tot twee centimeter af.

Wanneer moet je je kinderen testen?

Je kunt in overleg met de kinderarts beslissen of je kinderen getest moeten worden. Vervolgens zal de kinderarts het beste type test voor je kinderen aanbevelen. Het type coronatest Breda kan worden bepaald door de symptomen van de kinderen en hun ziekte. Kinderen kunnen tegelijkertijd aan twee ziekten lijden. Ze kunnen bijvoorbeeld Covid-19 en griep hebben. Ze moeten dus worden getest op twee virussen met verschillende tools. Wanneer je kinderen covid-19 symptomen hebben, moeten ze zo snel mogelijk getest worden. De arts kan dus onderzoeken of ze een actieve infectie hebben.

Prijzen Sneltest en PCR-test met Non-COVID document
☝Nu korting, Koop Vandaag!☝
Scroll naar top